Menu Tubes

laatste update kan je vinden bij
Cards - Haloween - Face

De tubes die je hier vind zijn eigengemaakte tubes Het is heel leuk om te doen maar vergt veel tijd en moeite en dus zou ik het heel fijn vinden als je dat respecteert. De tubes zijn nagekeken op de ATT (Advanced Tubing Techniques) groep, wat betekend dat de tubes zuiver zijn.

Van de meeste artiesten die je hier vind heb ik geschreven toestemming of geven ze toestemming via FAQ om hun art-werk te gebruiken en mogen dus nooit te koop aangeboden worden of op een website geplaats. Sommige afbeeldingen vond ik via internet zonder de nodige informatie. Indien je een afbeelding herkent als de jouwe, laat het me weten dan kan ik alsnog het copyright vermelden of indien gewenst de afbeelding verwijderen. De voorwaarden voor gebruik vind je op iedere tube.

Respecteer het copyright !!!!!!

Bedankt

Alan Ayers Angels Animals Ann Stokes Candra
Cards Carol Heyer Christian Blanchard Christmas Ciro Marcetti
Clothes Clown and Jesters Colored Faces Couples Emilie dionne
Face Fantasie Flowers Haloween - Gotic Hands
Keith Thomson Ladies Lee Ann Mary Engelbreit Masks
Men Mistery Others Pascale Nubret Relegie
Rowena Sharon George Tatoo's Vector  

In accordance with Title 17 U.S.C. Section 107, any copyrighted work in this message is distributed under fair use without profit or payment to those who have expressed a prior interest in receiving the included information for non-profit research and educational or criticism purposes only.
http://www.law.cornell.edu/uscode/17/107.shtml